miriam peute

miriam peute

AUB geen reacties meer van (medewerkers van) bedrijven in multi level marketing !!!!!!

Locatie
Maastricht en omgeving, Nederland
Bedrijfstak
Professional Training & Coaching

As a LinkedIn member, you'll join 300 million other professionals who are sharing connections, ideas, and opportunities.

 • See who you and miriam peute know in common
 • Get introduced to miriam peute
 • Contact miriam peute directly

View miriam's full profile

miriam peute's Overview

Past
 • Coach (life-coach, reïntegratie, stresscounselling) en owner at Gewoon Anders Coaching & Stresscounselling
 • Consulent Trajecten, Werkschool Zuid Limburg at MTB Maastricht
 • reïntegratiecoach at Doorwerk
 • Adviseur/consulent/coach at CWI/ Arbeidsvoorziening
 • Exit interviewer NedCar en Tester nieuwe flexwerkers NedCar at Management Resource International Maastricht
Education
 • Stresscounselling
 • Hogeschool Holland, Gezondheidsvoorlichting en Preventie
 • Mindfulness
 • NLP voor coaches
Connections

99 connections

miriam peute's Summary

Zoekt u een coach die verder durft te kijken dan wat 'gangbaar' is, die haar nek durft uit te steken voor anderen, de mensen waar het echt om gaat, dan laat nu wat van u horen, misschien zijn wij wel die geweldige positieve match!
Waar ik voor sta: het unieke in ieder mens zien en benadrukken, kansen kunnen benutten, aandacht, nieuwsgierigheid, empathie, resultaat, durf en sterk in laagdrempeligheid en praktische begeleiding. Ik werk met veel humor, creativiteit, letterlijk zaken aanpakken en niet slechts in figuurlijke zin, met veel gedrevenheid, enthousiasme, plezier en vooral altijd bij en naast iemand staan en echt voor iemand gaan! Met veel vertrouwen in de ander!

Dus wacht niet meer, het is een nieuw jaar, met nieuwe positieve uitdagingen!

miriam peute's Experience

Coach (life-coach, reïntegratie, stresscounselling) en owner

Gewoon Anders Coaching & Stresscounselling

september 2011augustus 2012 (1 jaar) Heerlen, Kerkrade en omgeving

Van september 2011 tot augustus 2012 had ik mijn eigen bedrijf: Gewoon Anders Coaching & stresscounselling. Ik werkte in opdracht van gemeente Kerkrade, afdeling Jongeren, als life-coach en bezocht ik cliënten thuis. Cliënten leren stappen te zetten op diverse terreinen, waardoor er sprake is van vergroten van zelfredzaamheid. Cliënten maken hierdoor stappen op de participatieladder waardoor ze na verloop van tijd in staat zijn om zelf verdere stappen te zetten richting werk, opleiding en individuele leefsituatie. Gewoon Anders staat voor: het unieke in ieder mens, kansen kunnen benutten, aandacht, nieuwsgierigheid, empathie, resultaat, durf en sterk in laagdrempeligheid en praktische begeleiding. Ik werk met veel humor, creativiteit, letterlijk zaken aanpakken en niet slechts in figuurlijke zin, met veel gedrevenheid, enthousiasme, plezier en vooral altijd bij en naast iemand staan en echt voor iemand gaan! Met veel vertrouwen in de ander!

Consulent Trajecten, Werkschool Zuid Limburg

MTB Maastricht

september 2010mei 2011 (9 maanden) Maastricht en omgeving, Nederland

Samen met 2 enthousiaste, dynamische en professionele collega's was ik binnen de Werkschool Zuid Limburg verantwoordelijk voor een adequate begeleiding van cliënten, in opdracht van Sociale Dienst/Gemeente Maastricht, met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Er was sprake van intensieve begeleiding en coaching waarbij cliënten zowel thuis als (na plaatsing in een baan met behoud van uitkering) op de werkplek bezocht werden. Daarnaast was er intensief en direct contact met opdrachtgevers en potentiële werkgevers en een voortdurende bewaking van de continuïteit van het traject. Een dynamische baan, waarbij diverse methodieken en interventies gericht op arbeidsmarkttoeleiding werden toegepast.

reïntegratiecoach

Doorwerk

september 2008september 2010 (2 jaar 1 maand) Simpelveld, Kerkrade en Heuvelland

Binnen Doorwerk werkte ik als reïntegratiecoach en was ik verantwoordelijk voor het op een goede, professionele, persoonlijke manier begeleiden van cliënten/werkzoekenden van UWV en Sociale Dienst/Gemeente Kerkrade en Gulpen-Wittem. Dit betrof cliënten die direct bemiddelbaar waren op de arbeidsmarkt tot cliënten met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij vonden zowel gesprekken plaats bij cliënten thuis als op het Werkplein in Gulpen en Kerkrade. Daarnaast werd er intensief en direct contact onderhouden met opdrachtgevers en werkgevers. Het maken van rapportages was een onderdeel van het IRO/Reïntegratietraject.

Adviseur/consulent/coach

CWI/ Arbeidsvoorziening

oktober 1998januari 2007 (8 jaar 4 maanden) Gulpen,Valkenburg en Heerlen

In deze functie werkte ik als adviseur/consulent/coach in 1e instantie bij het arbeidsbureau in Valkenburg/Gulpen, daarna in Gulpen en daarna in Heerlen. Binnen deze functie was ik, samen met een team, verantwoordelijk voor het inschrijven van werkzoekende, bemiddeling van werkzoekenden en het onderhouden van contacten met zowel werkgevers, werkzoekenden en andere samenwerkingspartners. Na verloop van tijd was ik werkzaam binnen het werkgeversteam met vooral de horeca als voornaamste branche. Tot de werkzaamheden behoorden onder andere: Voeren van gesprekken met werkzoekenden en werkgevers, directe bemiddeling, Kwalitatieve intakes om op grond van diverse gegevens de kansen op de arbeidsmarkt vast te stellen, maken van rapportages, onderhouden van contacten, netwerken, bedrijfsbezoeken, organiseren van werkmarkten, warme en koude acquisitie, mogelijkheden voor cliënten goed onderzoeken en op een creatieve en persoonlijke manier bezig zijn met arbeidstoeleiding van een zeer gevarieerde doelgroep.

Exit interviewer NedCar en Tester nieuwe flexwerkers NedCar

Management Resource International Maastricht

19971997 (minder dan een jaar)

miriam peute's Education

Stresscounselling

20112014

Hogeschool Holland, Gezondheidsvoorlichting en Preventie

HBO

19931997

Mindfulness

NLP voor coaches

Contact miriam for:

View miriam peute’s full profile to...

 • See who you and miriam peute know in common
 • Get introduced to miriam peute
 • Contact miriam peute directly

View miriam's full profile

Viewers of this profile also viewed...