Accountmanager Zakelijke Markt Eindhoven bij MAIN Energie

MAIN Energie - Eindhoven

Posted 730 days ago
 • Experience
  Mid-Senior level
 • Job function
  Sales
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Oil & Energy
 • Employer job ID
  21815
 • Job ID
  3775794

This is a preview of the Accountmanager Zakelijke Markt Eindhoven bij MAIN Energie job at MAIN Energie. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Accountmanager Zakelijke Markt

Regio Eindhoven (40 uur)

Wil jij pionieren en het verschil maken? Op een andere manier verkopen dan gebruikelijk is in de energiemarkt? Wil je een prospect op basis van een goed voorstel, inzicht en advies klant maken bij MAIN Energie? Wil je bovendien bij een no-nonsense bedrijf werken met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!

De functie Accountmanager Zakelijke Markt
In deze zelfstandige en dynamische functie als Account Manager maak je deel uit van een hecht team. Je genereert zelfstandig nieuwe business in je eigen regio vanuit huis. Als Accountmanager is het aan jou de taak om advies op maat en een passende oplossing voor specifieke energiebehoeftes te geven. Na een interne en externe opleiding weet je waar je het over hebt, denk je mee met de ondernemer en spreek je de taal van de ondernemer. Ruim 80% van het werk bestaat uit koude acquisitie. Je blijft op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en vertaalt deze door naar de organisatie en vice versa.

Ondersteuning kun je verwachten vanuit de afdelingen Back Office, Inkoop en Marketing en middels een intensieve samenwerking met deze collega’s zorg je voor een actieve bijdrage aan het succes van MAIN Energie.

Vereiste kennis en vaardigheden Accountmanager Zakelijke Markt
- Zeer ervaren en gedegen buitendienst verkoper, succesvol in een B2B omgeving;
- Sterke persoonlijkheid met flair;
- Kennis en beheersing van MS Office;
- Je bent het gewend om zelfstandig te werken maar daarnaast ben je ook een teamspeler;
- Je ziet het benaderen van prospects als uitdaging en deinst niet terug voor cold canvassen.

MAIN Energie biedt
- Een uitstekend basissalaris (gebaseerd op leeftijd, ervaring en opleiding), aangevuld met een onkostenvergoeding en provisiesysteem;
- Aantrekkelijke eigentijdse secundaire arbeidsvoorwaarden; premievrij pensioen, telefoon, laptop, auto (we hebben een geheel hybride wagenpark);
- Je komt te werken binnen een hecht team van ervaren Accountmanagers. Ook mag je bij ons regelmatig teambuilding-uitjes en maandelijkse borrels verwachten!

Solliciteren op de vacature Accountmanager Eindhoven?
Ben je enthousiast geworden over de functie van Accountmanager? Stuur je CV en sollicitatiebrief via onze sollicitatiepagina (kopieer en plak de link in je internetbrowser):

http://mainenergie.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/21815

Of klik op de onderstaande ‘Apply on Company Website’ button.

t.a.v. Barbara van Brummelen, Corporate Recruiter. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Wie zijn wij?
MAIN Energie is een jonge, dynamische energieleverancier gespecialiseerd in het leveren en beheren van energie voor bedrijven en particulieren. MAIN Energie biedt hoogwaardige service door persoonlijk contact en realiseert flinke besparingen door slim in te kopen en doordacht energiebeheer te voeren.

MAIN Energie bestaat momenteel uit vijf afdelingen, te weten Verkoop & Marketing, Inkoop, Operationele zaken, IT en Financiën. De organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen, een directe stijl van leidinggeven en een hoog ambitieniveau, met duidelijke kaders en afspraken. Het bedrijf wordt omschreven als resultaatgericht en no-nonsense.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About this company

MAIN Energie

Other jobs at MAIN Energie

View more jobs at MAIN Energie

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Accountmanager Zakelijke Markt Eindhoven bij MAIN Energie job at MAIN Energie. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed