Senior Online Marketeer

Enexis B.V. - Rosmalen

Posted 736 days ago
 • Experience
  Mid-Senior level
 • Job function
  Sales
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Electrical/Electronic Manufacturing
 • Employer job ID
  2343-LINKEDIN-JOBS-140913
 • Job ID
  3749388

This is a preview of the Senior Online Marketeer job at Enexis B.V.. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Organisatie

Natuurlijk wil je voor Enexis werken. We onderhouden het energienet van Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en zorgen dat 2,6 miljoen huishoudens en bedrijven zeker zijn van energie. Mooi werk. Met 4100 medewerkers werken we aan een netwerk dat klaar is voor de toekomst. We zorgen dat iedereen energie kan afnemen en, als het zelf energie produceren in een stroomversnelling komt, ook kan terug leveren. Voor dat soort ontwikkelingen brengen we de partijen bij elkaar. Zorgen dat het mogelijk wordt. Dat betekent dat we volop mogelijkheden voor jou hebben om jezelf te ontwikkelen. Binnen ons hoofdkantoor in Rosmalen is er een vacature vrijgekomen op de afdeling Marketing.Functiebeschrijving

In de functie van Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen en uitvoeren van online marketingactiviteiten en ontwikkelingen. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor het vertalen en bewaken van de online strategie in concrete campagnes en acties voor de afdeling communicatie. In deze rol onderschrijven we drie belangrijke resultaatgebieden, te weten: het realiseren van online concepten en campagnes, het optimaliseren van de bestaande uitingen van Enexis en het creëren van draagvlak en begrip voor technische en conceptuele keuzes rondom de internetsite.

Dit betekent enerzijds dat je het aanspreekpunt en de sparringpartner bent voor interne opdrachtgevers voor usability en concept/design vraagstukken en opdrachten met betrekking tot online uitingen. Daarnaast adviseer en ondersteun je de interne organisatie, vertaal je zelfstandig de strategie en doelstellingen van Enexis naar online uitingen (conceptbeschrijvingen, interactieontwerpen, grafische ontwerpen) en draag je bij aan het bereiken van de doelstellingen van het online kanaal (www.enexis.nl en voor campagnesites).

Anderzijds bewaak je de bestaande concepten, websites en huisstijlen en draag je zorg voor onderzoek naar en verbetering van de usability van de online uitingen voor bezoekers en klanten. Verder houd je je actief bezig met alle marktontwikkelingen op het gebied van online en draag je deze kennis intern uit. Ten slotte zorg je voor goede relaties met opdrachtgevers en stakeholders in de business en lever je een bijdrage aan de marketingstrategie en positionering van Enexis.Functie-eisen

Je bent HBO marketingtechnisch, commercieel of E-commercieel opgeleid en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol. Je hebt kennis van en inzicht in beleids- en bedrijfsprocessen. Daarnaast heb je ruime kennis van en ervaring in dienstverlenende organisaties.

Je bent een professional met een grote overtuigingskracht en een stevige persoonlijkheid. Coördineren, plannen en prioriteiten stellen zit je in het bloed en je beschikt over een hoge mate van creativiteit en (organisatie) sensitiviteit. Verder heb je gevoel voor user experience en usability en kun je denken vanuit gebruikersperspectief, met kennis van de technische implicaties. Ten slotte werk je graag samen, denk je altijd vanuit de behoefte van de klant en ben je zeer initiatiefrijk.Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris, een 38-urige werkweek, vakantietoeslag en pensioenregeling, biedt Enexis haar medewerkers een extra budget van tussen de 5-15% van je salaris. Dit budget kan naar eigen inzicht in gezet worden voor het kopen van extra verlof, storting in je pensioen, het volgen van een opleiding of een eenmalige of structurele extra uitbetaling bij je salaris. Enexis investeert ook volop in de ontwikkeling van haar medewerkers. Zo biedt Enexis haar medewerkers een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden. Jaarlijks wordt er met iedere medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. Waarmee jij de koers van je carrière zelf in de hand hebt. Er is dus ruime aandacht voor je professionele en persoonlijke groei. Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden heeft Enexis veel aandacht voor de balans tussen werk en privé-leven. Er zijn dan ook talrijke voorzieningen om werk en privé te combineren. Denk hierbij aan thuiswerk mogelijkheden, flexibele werktijden, leaseautoregeling of OV-kaart, moderne communicatie- en overlegvormen, etc.

Het maximale vaste bruto salaris per maand voor deze functie is € 4164,- op basis van 38 uur.Contact Informatie


Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Thom van ‘t Hullenaar, Corporate Recruiter (06-15 902 069).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

About this company

Enexis B.V.

Other jobs at Enexis B.V.

View more jobs at Enexis B.V.

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Senior Online Marketeer job at Enexis B.V.. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed