Erhvervssælger til Energi Nord

ULDBJERG - en del af Comentor - Ålborg Area, Denmark

Posted 753 days ago
 • Experience
  Associate
 • Job function
  Sales
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Utilities, Environmental Services
 • Job ID
  3659228

This is a preview of the Erhvervssælger til Energi Nord job at ULDBJERG - en del af Comentor. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Målrettede salgstalenter til salg af strøm til nordjysk erhvervsliv
Som led i at realisere Energi Nords vækstambitioner søges proaktive og selvkørende sælgere til at fokusere på salg af strøm til erhverv eller foreninger på det nordjyske marked.

 

Du får ansvaret for at opbygge, udbygge og vedligeholde stærke relationer til kunderne. Dette sker primært ved, at du selv planlægger og iværksætter dine daglige salgsaktiviteter, herunder hele salgsprocessen fra identificering af kunder, mødebooking, mødeafholdelse, udarbejdelse af tilbud til forhandling.

Som sælger vil du få tæt kontakt og sparring med vores eksterne samarbejdspartnere og vil i nogen grad også skulle samarbejde med den marketingansvarlige i forbindelse med markedsføringskampagner. Med reference til salgs- og kundeservicechefen, og i samarbejde med engagerede kolleger, skal du medvirke til at vækste Energi Nord gennem opsøgende salg såvel fra din base på kontoret i Aalborg som gennem møder ude ved kunderne.

 

Nøgleposition i en stærk og ambitiøs koncern
Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere har et højt fagligt niveau, så vores kunder er sikret service af højest mulige kvalitet. Omgangstonen er uformel, du får plads og ansvar, og du kommer til at arbejde sammen med dedikerede og kompetente kolleger og samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder desuden:

 • En arbejdsplads med fokus på vækst og udvikling
 • Et godt arbejdsmiljø med plads til at sætte dit eget fingeraftryk
 • En god fast løn

Desired Skills and Experience

Udadvendt og opsøgende sælger med fokus på resultater
Du motiveres af at lave et godt salg og er i stand til selvstændigt at håndtere din egen kundeportefølje. Du har erfaring med opsøgende salg til BtB, men det er ikke afgørende, hvilken branche du har din erfaring fra. Det vigtigste er, at du er i stand til at læse markedet, danne dig et overblik og være på forkant i forhold til at skabe den optimale afsætning af dine produkter.

 

Du er konkurrencemenneske, trives i salgsrollen og arbejder struktureret og målrettet. Du fremstår tillidsvækkende, og via din naturlige gennemslagskraft er du en dygtig og konstruktiv samarbejdspartner.

 

Specifikt for rollen som sælger af foreningsel gælder, at det er en fordel, hvis du er engageret og har et godt netværk inden for interesseorganisationer og lokalforeninger.

About this company

ULDBJERG - en del af Comentor

I Danmark kan alle husstande frit vælge, hvor de vil købe deres strøm. Hos Energi Nord går vi langt for at tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser og ikke mindst kundeservice af høj kvalitet.
Energi Nord A/S er Nordjyllands største el-leverandør og et energiselskab, som leverer strøm til ca. 230.000 kunder, hovedsagelig i Nordjylland. Energi Nord blev stiftet i 2001 af de nordjyske netselskaber Nord Energi og HEF.
Energi Nords primære forretningsområder er salg af el og energirådgivning til både private og erhverv. De nyeste forretningsområder er solceller og husstandsvindmøller. Forretningen er bygget på nordjyske dyder, traditioner og godt købmandskab samt den fornyelse, der kræves af fremtidens energiselskab.

 

Ansøgning og spørgsmål
ULDBJERG håndterer rekrutteringsopgaven på vegne af Energi Nord, og du skal derfor sende din ansøgning via linket i annoncen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Uldbjerg eller Lasse Thomsen, ULDBJERG, på tlf. 60 256 256. 

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Erhvervssælger til Energi Nord job at ULDBJERG - en del af Comentor. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed