Programma Manager Market Development bij Royal Boon Edam International

Mercuri Urval - Edam

Posted 760 days ago
 • Experience
  Mid-Senior level
 • Job function
  Business Development, Project Management
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Building Materials, International Trade and Development, Program Development
 • Job ID
  3599948

This is a preview of the Programma Manager Market Development bij Royal Boon Edam International job at Mercuri Urval. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

In deze nieuwe functie draagt u bij aan de concrete invulling van de bedrijfsstrategie. U bent een proactieve innovator die vanuit een commerciële/bedrijfskundige visie verder richting geeft aan de bestaande business en toekomstige nieuwe business. U bent verantwoordelijk voor en voert de regie over het hele productontwikkelingsproces. U analyseert de markt, vertaalt data en marktontwikkelingen, bedenkt product- en marktconcepten en doet hierover voorstellen aan de diverse interne stakeholders, waaronder de Board of Directors. Na goedkeuring stelt u projectplannen op en formeert u projectteams om concepten verder uit te werken. Na de definitieve haalbaarheidsanalyse implementeert u de projecten. Vervolgens monitort u zowel de operationele als de sales- & marketingprocessen. Naast veel contacten met externe stakeholders, werkt u nauw samen met de afdelingen research en development, operations en sales & marketing.
U rapporteert aan de CCO.

Wij vragen een academische opleiding in economische richting of aantoonbaar wo werk- en denkniveau in een commerciële omgeving. U heeft minimaal vijf jaar ervaring in een matrix- of projectorganisatie, bij voorkeur in de maakindustrie. U bent in staat om snel een relevant netwerk op te zetten en beschikt over pioniersmentaliteit. U toont initiatief, creëert commitment en weet mensen en afdelingen te binden en tegelijkertijd rekening te houden met de diverse belangen binnen de organisatie. U bent analytisch sterk en in staat om concepten te bedenken en te verwoorden. U hebt ervaring met het initiëren, lanceren en managen van nieuwe producten in een commerciële omgeving.

Wij bieden een uitdagende rol bij een wereldwijd toonaangevende organisatie. Een nieuwe functie waarbij u zowel nationaal als internationaal een zichtbaar bijdrage levert aan de verdere groei en marktpositie. Veel interne, externe en internationale contacten (20% reizen). Grote mate van zelfstandigheid. Een nuchtere bedrijfscultuur. Een prima arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse? Reageer dan door te klikken op de button ‘Apply on company website’. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bob Pandrea, Sourcing Consultant Mercuri Urval, 033 - 450 14 07. Zie ook www.boonedam.nl.

About this company

Mercuri Urval

Royal Boon Edam International is wereldmarktleider in draaideuren en toonaangevend leverancier van beveiligings-toegangen. Het bedrijf is een succesvolle en groeiende ‘mini-multinational’ met fabrieken, verkooporganisaties en distributeurs in alle delen van de wereld. Met ruim 900 medewerkers wereldwijd realiseren zij een uitstekende omzet. Boon Edam is verantwoordelijk voor de verkoop, installatie, service, onderhoud en upgrades van draaideuren en beveiligingstoegangen. Onderwerpen als energiebesparing en zorg voor het milieu spelen een belangrijke rol in de filosofie van het bedrijf. Om de huidige internationale groei ook in de toekomst te continueren, zoeken wij voor Royal Boon Edam International een (m/v) Programma Manager Market Development. Doelgerichte project manager met heldere toekomstvisie en kennis van de maakindustie.

Other jobs at Mercuri Urval

View more jobs at Mercuri Urval

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Programma Manager Market Development bij Royal Boon Edam International job at Mercuri Urval. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed