Stagiaire online marketing

Aon Groep Nederland bv - Rotterdam

Posted 795 days ago
 • Experience
  Internship
 • Job function
  Marketing, Other
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Financial Services, Insurance
 • Employer job ID
  Stagiaires/Studenten00045
 • Job ID
  3414960

This is a preview of the Stagiaire online marketing job at Aon Groep Nederland bv. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Aon Verzekeringen zoekt een enthousiaste, commerciele HBO stagiair(e) om de online marketing en dienstverlening voor de consumenten – en MKB verzekeringsmarkt verder vorm te geven. Je werkt samen met de projectleiders (5) van de marketingafdeling aan een breed spectrum van marketinginitiatieven. Hierbij ligt de nadruk op online activiteiten.

Desired Skills and Experience

De functie

In deze functie onderhoud en optimaliseer je webadvertenties via Google. Je voert online marketingacties (e-mail, bannering) uit en onderhoudt alle activiteiten op de websites (tekst, beeld, banners, actiepagina's etc.). We vragen je mee te denken over initiatieven op het gebied van online marketing én dienstverlening en het realiseren hiervan. Daarnaast ondersteun je de projectleiders in diverse marketingtrajecten.

 

De functievereisten

• Bezig met de HBO opleiding, commercieel;
• Interesse in, kennis en ervaring met digitale media;
• Bekend met de weg in sociale media middelen;
• Een goed analytisch -en organisatorisch vermogen;
• Resultaatgericht en in staat om prioriteiten te stellen;
• Enthousiaste en pro-actieve persoonlijkheid.

About this company

Aon Groep Nederland bv

Wij bieden

Een dynamische leeromgeving voor een hands-on student(e). Naast het op doen van ervaring in het vakgebied krijg je tevens de gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen van een wereldwijde speler in de financiële wereld. Een bedrijf waar een professioneel team achter de schermen actief is om nieuwe ontwikkelingen te omarmen én te implementeren.

 

Additionele informatie

Voor aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Taco Vink, Projectleider Marketing, taco.vink@aon.nl of 010-448 7597. De startdatum van deze stageplaats is in overleg. Combinatie van opdracht –en meewerkstage is bespreekbaar.

 

Algemeen

Aon is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van Risicomanagement, Employee Benefits en Verzekering. Met zo'n 500 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 59.000 medewerkers is Aon één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. In Nederland werken ongeveer 1900 mensen aan het behoud én verstevigen van onze positie in de markt met dienstverlening die ervoor zorgt dat onze klanten verantwoorde risico's durven nemen: Turning risk into reward!

 

De afdeling

De afdeling Aon Verzekeringen van Aon Risk Solutions is de specialist in verzekeringen voor de particuliere markt en het MKB. Met deze expertise ondersteunt Aon Verzekeringen organisaties bij het bereiken van hun doelstellingen door het ontwikkelen van op de (specifieke) doelgroep toegesneden verzekeringsprogramma’s met concurrerende premies, voorwaarden en een hierop afgestemd service niveau voor hun klanten, leden of werknemers. Er heerst een professionele, ondernemende en informele sfeer, gericht op samenwerken en delen van kennis.

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Stagiaire online marketing job at Aon Groep Nederland bv. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed