Kravanalytiker Order och Leverans

Com Hem AB - Stockholm, Sweden

Posted 840 days ago
 • Experience
  Mid-Senior level
 • Job function
  Information Technology
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Telecommunications
 • Job ID
  3127645

This is a preview of the Kravanalytiker Order och Leverans job at Com Hem AB. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Tycker du om att vara med hela vägen från start till mål i utvecklingsprojekt? Vill du arbeta i ett tight team som levererar riktigt bra IT-lösningar? Då är Com Hem rätt arbetsplats för dig. Hela Com Hem genomsyras av att kontinuerligt bli bättre enligt och inom IS/IT jobbar vi framgångsrikt med Lean SW Development. Organisationen inom IS/IT är baserad på stabila, tvärfunktionella team som ansvarar för en eller flera verksamhetsprocesser. Teamen innehåller allt det kunnande vi behöver för att genomföra våra lösningar från idé till verklighet. Nu vill vi ytterligare förstärka våra team med fler medarbetare.

 

Kravanalytiker Order och Leverans


Som kravanalytiker driver du arbetet med att iterativt identifiera och förtydliga krav. Du gör detta i samarbete med verksamhet, utvecklare, testare och förvaltning främst genom att hålla workshops och facilitera de möten som krävs för att ditt team ska leverera största möjliga värde till den verksamhetsprocess ni ansvarar för. Du ingår i ett Scrumteam med uppgift att ta fram och dokumentera krav i förhållande till planerade sprintar och releaser. I din roll ingår även att koordinera och balansera krav mellan olika verksamhetsområden och med andra Scrumteam.

Desired Skills and Experience

Kvalifikationer

 • Systemvetare, civilingenjör eller relevant universitetsutbildning
 • Minst 3 års erfarenhet av kravanalys inom agil systemutveckling
 • Mycket goda presentations- och kommunikations kunskaper i svenska och engelska
 • Erfarenhet av att hålla workshops inom kravanalys
 • Erfarenhet av testdrivet kravarbete, use case och processmodellering enligt Astrakanmetoden är meriterande
 • Erfarenhet av Lean Software Development, Scrum och PPS är meriterande 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är mycket bra på att kommunicera både med systemutvecklare såväl som verksamhetsrepresentanter. Du är trygg, analytisk och strukturerad och du har eget driv och kan ta egna initiativ. För att trivas hos oss är det viktigt att vara prestigelös, öppen och ansvarstagande.

 

Vi erbjuder dig ett arbete i en expansiv bransch med spännande produkter. Vår miljö präglas av engagerade kollegor, stor arbetsglädje och god möjlighet att påverka. Hos oss har alla medarbetare två uppdrag: dels att göra jobbet, dels att förbättra sitt arbetssätt.

 

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm.

 

Skicka CV + brev tillrekrytering@comhem.comeller ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Kristina Johansson på 073-650 23 39.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval, säljsamtal undanbedes.

About this company

Com Hem AB

Com Hem är en av Sveriges ledande leverantörer av tv, bredband och telefoni. Cirka 40 procent, 1,76 miljoner, av Sveriges hushåll är anslutna till Com Hems nät och har tillgång till marknadens bredaste tv-utbud samt prisvärda, högkvalitativa och kompletta tjänster för bredband och fast telefoni. Företaget grundades 1983, har cirka 900 anställda och huvudkontor i Stockholm. Ägare är BC Partners. För mer information läs mer på www.comhem.se

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Kravanalytiker Order och Leverans job at Com Hem AB. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed