Intranetmanager - Zeist

Achmea - Utrecht en omgeving, Nederland

Posted 842 days ago
 • Experience
  Associate
 • Job function
  Marketing
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Insurance
 • Job ID
  3117446

This is a preview of the Intranetmanager - Zeist job at Achmea. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Ben jij de intranetmanager die verantwoordelijkheid wil nemen voor het managen en doorontwikkelen van de intranet strategie van Achmea?

De functie:

Als intranetmanager intranet ben je verantwoordelijk voor de vertaling van de communicatiestrategie naar interne online media. Daarin speelt het corporate intranet van Achmea een centrale rol. Het intranet is het centrale communicatiemiddel voor interne doelgroepen en draagt bij aan de verbinding en betrokkenheid van de medewerkers bij Achmea. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks managen van het Achmea intranet en het coördineren van alle acties en campagnes die voortvloeien uit het communicatie jaarplan. Je bespreekt en concretiseert met de interne organisatie wensen en wijzigingsverzoeken voor het intranet. Je bent verantwoordelijk voor de communicatieve waarde ervan, borgt de kwaliteit van de wijzigingen en toetst deze aan de generieke intranetprincipes zoals mobiel, sociaal, intranet, community’s. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor vernieuwing en professionalisering van het Achmea intranet. Je bent dus niet alleen de adviseur maar ook degene die in staat is deze vernieuwing te regisseren. Hiervoor werk je samen met de contentmanager, webredacteuren, contentbeheerders, functioneel beheerders en communicatie adviseurs. 

Desired Skills and Experience

Het profiel:

• Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding met een internet gerelateerde specialisatie zoals google, sea, seo, en social media;

• Je hebt minimaal 4jaar ervaring in intranet marketing of online marketing als intranet webmanager met ervaring in grote organisaties;

• Je hebt een sterk gevoel voor tekst, beeld en nieuwe media en kan dat ook laten zien dat je intranet kan inzetten voor communicatie, interactie en samenwerking;

• Je hebt een eigen visie op het vakgebied en hoe deze optimaal toe te passen voor Achmea;

• Je hebt minimaal 4 jaar ervaring met webanalytics en contentmanagementsystemen (SharePoint 2010) en een stevige gesprekspartner voor (IT) leveranciers. Daarnaast ben je: - Ondernemend - Oplossingsgericht - Verbindend


Jouw afdeling:

Als webmanager intranet maak je onderdeel uit van het team corporate media & evenementen binnen de corporate afdeling Communicatie & MVO van Achmea. Dit team is verantwoordelijk voor de uitvoering van de corporate mediastrategie van Achmea. Activiteiten binnen de afdeling zijn redactie, traffic, webmanagement, contentmanagement en eventmanagement. De overige teams binnen Communicatie & MVO houden zich bezig met externe communicatie (woordvoering, PR en brand management), interne communicatie en Public Affairs. Communicatie &MVO werkt veel in opdracht van de Raad van Bestuur en voert coördinatie en regie op communicatiebeleid Achmea breed.


Wij bieden:

Een afwisselende baan in een moderne, enthousiaste organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorzieningen en een marktconform salaris. De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Het menselijk kapitaal is voor Achmea van grote waarde. Dit betekent voor jou als mogelijke nieuwe collega ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een functie voor minimaal 36 uur per week met als standplaats Zeist.


Meer weten?:

Voor vragen kan je contact opnemen met Lucien de Freitas, corporate recruiter, op telefoonnummer 06-22394200. Deze vacature wordt op 26 juni 2012 gesloten. De 1e en 2e gesprek rondes vinden plaats op 29 juni en 3 juli 2012 in Zeist. Een eventueel assessment vindt uiterlijk twee weken na de tweede gespreksronde plaats. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair.

About this company

Achmea

Achmea is de grootste verzekeringsgroep in Nederland. Met ruim 17.000 medewerkers in Nederland, en zo’n 5.000 daarbuiten in Europa, ontzorgen we een brede klantengroep. Solidariteit zit sinds onze oprichting in 1811 in onze genen. Achmea is opgericht door boeren. Daarna zijn werkgevers- en werknemersorganisaties, ziekenfondsen en onderlinge waarborgmaatschappijen deel gaan uitmaken van ons bedrijf. Allen waren organisaties met een maatschappelijke rol in hun omgeving. We zijn daardoor een bedrijf met een coöperatief karakter. Achmea is actief met een aantal merken, waaronder de zes grote merken Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, Agis Zorgverzekeringen, FBTO, Centraal Beheer Achmea en Avéro Achmea. Zo werken wij in diverse markten aan de beste verzekering voor de klant. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- From its leading position in the Dutch market, insurance group Achmea positions itself internationally as an innovative player in selected markets. Established in 1811, today Achmea is the largest insurance provider in the Netherlands. Non-life, Health and Income Protection insurance products are core competences. Achmea employs about 17,000 staff in the Netherlands and some 4,500 elsewhere in Europe. Besides its home country, Achmea is active in seven other European countries.

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Intranetmanager - Zeist job at Achmea. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed