Operational Auditor

Lidl Nederland - Huizen

Posted 702 days ago
 • Experience
  Associate
 • Job function
  Accounting/Auditing, Legal, General Business
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Retail, Supermarkets, Food Production
 • Job ID
  3091758

This is a preview of the Operational Auditor job at Lidl Nederland. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

Ben jij zo iemand die procedureel de puntjes op de i zet en mogelijke bedrijfsrisico’s vóór is?

 

De recent samengestelde afdeling Governance, Riskmanagement en Compliance is verantwoordelijk voor alle vraagstukken op juridisch, fiscaal, compliance en risicomanagement gebied. Als operational auditor kijk je met een bedrijfskundige en inhoudelijke blik naar de wijze waarop wij onze processen en interne controlemaatregelen organisatiebreed hebben ingericht. Zo inventariseer je mogelijke bedrijfsrisico’s en dicht je op dat gebied de mogelijke gaten. Alle verschillende procedures breng je in kaart. Regelmatig stel je ook zelf procedures op en doe je voorstellen voor een auditaanpak. Je denkt daarbij ook breder mee over de inrichting van een raamwerk voor interne procesbeheersing.  Verder voer je overleg met diverse betrokkenen. Je rapporteert jouw bevindingen aan het hoofd van de afdeling.

 

Het is een uitdagende zelfstandige baan, waarin je invloed kunt uitoefenen op het reilen en zeilen van Lidl en veel verantwoordelijkheid draagt. In een branche, de retail, die je fascinerend vindt. En bij een organisatie waar alle ruimte is voor ambitie.

Desired Skills and Experience

Om te beginnen heb je een afgeronde bedrijfskundige opleiding op wo-niveau met enige jaren werkervaring op het gebied van proces- / risicomanagement.  Ambitie is je niet vreemd. Verder heb je een uitstekend analytisch vermogen en werk je nauwkeurig, efficiënt en gericht op een kwalitatief goed resultaat. Je bent iemand die makkelijk contact maakt en communicatief sterk is. Maar ook iemand die van nature een zeker overwicht heeft, zelfstandig is, en als een stevige persoonlijkheid wordt gezien.

About this company

Lidl Nederland

Bij Lidl zijn we trots. Trots op onze organisatie, onze teamgeest en wat we met elkaar bereiken.

Dit heeft te maken met onze unieke bedrijfsfilosofie, maar ook zeker met de inzet van al onze medewerkers. Mensen die de lat voor zichzelf hoog leggen, van nature net even een stapje harder lopen, zaken direct aanpakken en initiatief tonen. Met zo’n instelling kun je bij een snelgroeiende en dynamische organisatie als Lidl niet alleen rekenen op een goed salaris, maar ook op alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt. Zo haal je bij Lidl het beste uit jezelf. En kom je verder dan je misschien ooit van jezelf gedacht had.

Other jobs at Lidl Nederland

View more jobs at Lidl Nederland

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Operational Auditor job at Lidl Nederland. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed