Konstruktörer

Faiveley Transport - Landskrona, Sweden

Posted 859 days ago
 • Experience
  Mid-Senior level
 • Job function
  Engineering
 • Employment type
  Full-time
 • Industry
  Mechanical or Industrial Engineering, Transportation/Trucking/Railroad
 • Job ID
  3031938

This is a preview of the Konstruktörer job at Faiveley Transport. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

About this job

Job description

I rollen som konstruktör hos oss arbetar du med utveckling och konstruktion av blockbromsar och bromsregulatorer. Du arbetar med kundprojekt och deltar i projektens samtliga faser - alltifrån tidig idéfas, genom förstudie, prototyp och 0-serie, till uppstart av produktion.

Din placeringsort blir Landskrona.

”Vill du jobba med mekanikkonstruktion & dimensionering av världsprodukter i en framtidsbranch och i verklig internationell miljö – men i ett litet trivsamt bolag? Då är detta jobbet för dig!”

Desired Skills and Experience

Du är civilingenjör, nyutexaminerad eller med några års arbetslivserfarenhet, alternativt högskoleingenjör med flerårig erfarenhet samt intresse och fallenhet för mekanikkonstruktion. Du brinner för teknik och trivs lika bra framför datorn som i vårt testlaboratorium och rikt utrustade mekaniska verkstad. Du trivs i en dynamisk miljö där samarbete, engagemang och prioriteringsförmåga är viktiga framgångsfaktorer.

Vi erbjuder dig en utåtriktad och bred konstruktörsroll inom en tydligt internationell organisation som präglas av kamratskap, hög ambitionsnivå och laganda.

CAD-vana, erfarenhet av FEM-beräkningar och goda kunskaper i engelska är viktiga ingredienser för att lyckas i detta arbete.

About this company

Faiveley Transport

Faiveley är en global aktör inom järnvägsmarknaden och erbjuder kunder inom tågbranschen ett brett produktsortiment inom luftkonditionering, elektromekanik, elektronik, bromssystem, koppel och underhållsservice. Företaget har ca 5 000 anställda i 25 länder och en omsättning på 920 miljoner euro. Vår styrka ligger i att erbjuda och leverera ett komplett utbud av standard- och skräddarsydda lösningar baserade på mångårig erfarenhet av världsledande forskning och utveckling samt egen produktion. Huvudkontoret finns i Genenvilliers (Paris), Frankrike, med dotterbolag i Europa, Nord- och Sydamerika, Asien och Australien.

Faiveley Transport Nordic AB i Landskrona tillverkar, utvecklar och marknadsför blockbromsar och bromsregulatorer under varumärket SAB WABCO samt utför service och underhåll av produkter för rälsburen trafik inom Norden och Baltikum. Vi är idag 140 anställda och har en omsättning på ca 310 MSEK, varav 90% av tillverkningen går på export.

Se vidare påwww.faiveleytransport.com.

Other jobs at Faiveley Transport

View more jobs at Faiveley Transport

Similar jobs

View all jobs like this

This is a preview of the Konstruktörer job at Faiveley Transport. To view the full job listing, join LinkedIn - its free!Join LinkedIn - its free!

People also viewed