Businessclub World Trade Center Leeuwarden / Noord-Nederland (WTC L)

Businessclub World Trade Center Leeuwarden / Noord-Nederland (WTC L)

111 members
  • Join

    When you join a group, other members will be able to see your profile and message you. The group logo will be visible on your profile unless you change that setting.

Group Profile

Private group. To request membership, click Join and your request will be reviewed by the group manager.

Wij ondersteunen u bij uw zoektocht naar betrouwbare zakelijke partners in binnen- en buitenland!

Als één van de 330 vestigingen van de World Trade Centers Association vormen wij voor zakelijk Noord-Nederland de toegang tot een wereldwijd netwerk met maar liefst 750.000 organisaties en bedrijven. Het uitgangspunt van het wereldwijde WTC netwerk is elkaars leden helpen. Wij – WTC Leeuwarden – brengen onze regio onder de aandacht van de rest van de wereld met als doel de regionale economie te versterken.

Onze uitgangspunten netwerken, samenwerken, kennisvergroting en internationalisering dragen bij aan uw zoektocht naar zakelijke partners. Wij verbinden!!

Dit doen wij door middel van:

de WTC Businessclub, hét platform voor zakelijke ontmoetingen, informatieve bijeenkomsten en bedrijfsbezoeken;
internationale promotie van de kansrijke en sterke sectoren uit onze regio;
de WTC Business Academy;
het begeleiden van bedrijven die zaken doen of willen gaan doen in het binnen- of buitenland middels onze Matchmaking Tool.
Alle activiteiten zijn Business to Business georiënteerd.

Wij werken nauw samen met de Kamer van Koophandel, de noordelijke exportclubs, andere businessclubs en werkgeversverenigingen in Noord-Nederland, diverse Universiteiten / HBO Onderwijs en natuurlijk de andere WTC vestigingen in Nederland en wereldwijd.

Sinds september 2013 zijn wij volledig gecertificeerd en staan hierdoor in de top 10 van WTC’s wereldwijd! De certificering is op 8 deelgebieden, te weten: ‘Trade Information Services, Business Services, Group Trade Missions – inbound / outbound, Trade Education Services, WTC Club Facilities, Tenant Services, Conference Facilities, Exhibit Facilities en Services’.


Managing Director, Evert-Jan Schouwstra
Manager Operations, Froukje Kooistra

0031 - 58 2941610
0031 - 610 03 45 32

About this Group

  • Created: January 2, 2012
  • Type: Networking Group
  • Members: 111