Lof

Lof

3,094 members
  • Join

    When you join a group, other members will be able to see your profile and message you. The group logo will be visible on your profile unless you change that setting.

  • Information and settings

About the Lof Group

Lof is het multimediale platform voor werknemers en werkgevers met meervoudige ambities. Want ambities heb je niet alleen in werk, maar ook in je gezin en de maatschappij.... more »
Lof is het multimediale platform voor werknemers en werkgevers met meervoudige ambities. Want ambities heb je niet alleen in werk, maar ook in je gezin en de maatschappij.

Op basis van ruime kennis op het gebied van diversiteit en het benutten van talent, ontwikkelde Lof de Circle of Lof©. Gebaseerd op de pijlers van de Circle of Lof (communicatie, kennis en ontmoeting) biedt Lof een uniek portfolio aan diensten voor organisaties die serieus werk willen maken van talent en hun diversiteit op de agenda willen zetten. Initiatieven van Lof vanuit de Circle of Lof zijn onder andere de Loflist, rolmodellentalkshows, de tentoonstelling Moeders met Macht en natuurlijk het Lof Magazine waar alles zes jaar geleden mee is begonnen.

Onder de pijler ‘ontmoeting’ valt de Lof ACADEMY die gebaseerd is op het Lof Labyrint©. Het Lof Labyrint symboliseert de weg naar de top voor vrouwen; een kronkelend pad vol obstakels, keuzemomenten en omwegen. Het kent zeven stappen waarin vrouwen zich bewust worden van de uitdagingen die ze onderweg naar de top kunnen tegenkomen. In de laatste stap, de achtste stap, hebben de vrouwen hun eigen authentieke leiderschapsstijl ontwikkeld. Hierdoor wordt het voor deze vrouwen gemakkelijker het glazen plafond te vermijden en vanuit eigen kracht het verschil te maken binnen een organisatie en de wereld eromheen.

Jolanda Holwerda, oprichtster en directeur van Lof Media is als deskundige op het gebied van vrouwelijk leiderschap en werk en privé balans een veelgevraagd spreker op evenementen, seminars en congressen. Tevens is zij schrijfster van het boek ‘Vanuit je hart naar succes in werk, leven en moederschap’. In 2009 won Jolanda de Joke Smit Prijs voor haar bijdrage aan de positie van vrouwen in Nederland. In 2011 won ze de Talent Trofee voor meest talentvolle en ambitieuze vrouwelijke ondernemer. « less

Have something to say?

Join LinkedIn for free to participate in the conversation. When you join, you can comment and post your own discussions.

About this Group

  • Created: March 1, 2009
  • Type: Networking Group
  • Members: 3,094
Feedback