Cultureel Ondernemen - Wie wil direct-linken - Want: Samen staan we sterk!

Cultureel Ondernemen - Wie wil direct-linken - Want: Samen staan we sterk!

84 members
  • Join

    When you join a group, other members will be able to see your profile and message you. The group logo will be visible on your profile unless you change that setting.

  • Information and settings

About the Cultureel Ondernemen - Wie wil direct-linken - Want: Samen staan we sterk! Group

Geachte lezer,

We zitten in zwaar weer, de revolutie van de culturele kaalslag, moet ik me met al mijn ambities niet lichtelijk zorgen gaan maken? ...

Nou, nee.... more »
Geachte lezer,

We zitten in zwaar weer, de revolutie van de culturele kaalslag, moet ik me met al mijn ambities niet lichtelijk zorgen gaan maken? ...

Nou, nee. Darwin schreef erover in zijn levenswerk betreffende de evolutietheorie: survival of the fittest. De sterkste, meest innovatiefste ondernemer in de culturele sector, met een goede dosis doorzettingsvermogen, lef en passie, die redt het wel! En daar ben ik heilig van overtuigd. Het is echter niet meer de tijd van 'ik doe het liever alleen, dan blijft er ook meer voor mezelf over.' Nee, die tijd hebben we in alle opzichten gehad, en daar ben ik als mens en ondernemer meer dan blij om! We moeten weer op zoek gaan naar het 'samen' in onze maatschappij. Dat is dan ook een relevant thema in het werk dat ik maak. In Friesland, waar mijn roots liggen, zien ook gemeentes dit belang in en noemen dat liever: sociale cohesie, of gemeenschapszin! Als ondernemer werk ik graag met andere mensen, berooeps- of vakmensen maar ook anderzijds geinteresseerden. In mijn voorstellingen: mensen uit de regio, mensen die iets te vertellen hebben, die met bezieling kunnen meepraten en -denken.

Als ondernemer in de culturele sector richt ik me vooral en voornamelijk op de bouw en creatie van een nieuw productiehuis in Friesland. De overkoepelende naam van dit productiehuis is 'SJOCH!'. SJOCH! maakt voorstellingen, meestal op locatie (binnen of buiten) binnen maatschappelijke context, uitgaande van de demografische en cheografische kenmerken van die locatie.

Naast SJOCH! werk ik aan en in DOCH theater, gericht op jongeren. Momenteel zetten we de voorstelling BLACK OUT in de markt.

Als ondernemer zoek ik uiteraard voortdurend naar verbinding. Mocht u interesse hebben dan zou ik zeer vereerd zijn om een telefoontje of een e-mail van u te ontvangen.

Met een vriendelijke groet,

Dirk Bruinsma - artistiek leider, regisseur, docent en producent TH.I.S. productions

Tel: 06 52 344 759
E-mail: info@thisproductions.nl « less

Have something to say?

Join LinkedIn for free to participate in the conversation. When you join, you can comment and post your own discussions.

About this Group

  • Created: December 10, 2010
  • Type: Networking Group
  • Members: 84
Feedback